Menu
    

Block7 : Wat er op her spel staat?

Talk: Circular Economy: Inspiration from Nature
Westerkerk, Zaterdag 7 april, 2018
14:00-14:45 h
Prof. Dr. Louise Vet (confirmed)
Talk: Wat er op het spel staat
Westerkerk, Zaterdag 7 april, 2018
14:45-15:15 h
Philipp Blom (confirmed)
Q&A
Westerkerk, Zaterdag 7 april, 2018
15:15-15:30 h
Philipp Blom & Louise Vet (confirmed)

> klik hier voor verdieping met interviews en video <

Wolf Singer

Wolf Singer is currently co-director of the Brain Imaging Center, director of the Ernst Strüngmann Forum, senior fellow at Ernst Strüngmann Institute, director of the Frankfurt Institute for Advanced Studies, and professor emeritus at the Max Planck Institute for Brain Research in Frankfurt am Main, Germany. His research centers on brain physiology, neurobiology, neuroscience, and signaling pathways.Carlo Rovelli

Ons verlangen om te willen weten is oneindig: wat is de oorsprong van het heelal, wat is tijd, wat zijn zwarte gaten, hoe zit de kosmos in elkaar?
Deze vragen vormen het uitgangspunt van Carlo Rovelli’s Zeven korte beschouwingen over natuurkunde. In dit overzichtelijke boek behandelt hij de belangrijkste ontwikkelingen in de twintigste-eeuwse natuurkunde. Zo bespreekt hij Einsteins relativiteitstheorie, de kwantummechanica en zwarte gaten, de architectuur van het heelal en andere brandende kwesties met betrekking tot de fysische wereld.

Carlo Rovelli (1956) is een gerenommeerd Italiaans natuurkundige en schrijver. Hij is een autoriteit op het gebied van de kwantumgravitatie – een belangrijk onderwerp natuurkunde van dit moment. Rovelli is verbonden aan het Centrum voor theoretische natuurkunde van de Universiteit van Aix-Marseille. Van Zeven korte beschouwingen over natuurkunde zijn in Italië al meer dan 200.000 exemplaren verkocht.

‘Door Carlo Rovelli’s Zeven korte beschouwingen over natuurkunde zijn de relativiteitstheorie en de kwantumfysica veranderd in bestsellermateriaal.’ La Repubblica

beyond-the-self 7-korte-lessen-over-natuurkunde